Flora Design&Wedding

Amikor Star Wars rajongók házasodnak

Őszintén beismerem én nem vagyok egy nagy Star Wars rajongó, de ezek a képek még engem is megfogtak 🙂 Nézzük hát meg, hogyan érhetjük el, hogy Yoda és R2-D2 is a vendégünk legyen. 🙂  Amikor már a meghívó tükrözi az esküvő tematikáját. 🙂      …és még a vőlegény kiegészítői is passzolnak.      A menyasszony… Tovább »

Fonalcsodák és szivárványszín- egy bohém esküvő elemei

Imádom a színeket, az erős és intenzív árnyalatokon át a szelíd pasztellig mindent. Most egy szemet gyönyörködtető színorgiát hoztam.  Puha tapintású, aprócska pompomokból varázslatos esküvőt varázsolni magadnak. 🙂    Kezdjük a dekorációval. Te gondoltad volna, hogy léggömböt is dekorálhatsz velük? 🙂      Egy ilyen színes girlanddal bármilyen helyszínt szuperül feldobhatsz.        Főasztal háttérnek. Kérd… Tovább »

Fogaskerék, antik kulcsok és óraműves alkatrészek. Egy steampunk esküvő kihagyhatatlan kellékei

Mikor az egyik menyasszonyom megkeresett, hogy steampunk stílusú csokrot szeretne, először azt se tudtam, hogy eszik e vagy isszák. 🙂 Nagy vonalakban elmesélte miről is van szó, aztán mikor hazaértem elkezdtem bújni a Pinterestet és végérvényesen beleszerettem ebbe a stílusba. A csokor még készül, de addig is egy kis inspiráció, hátha valaki szintén kedvet kapott valami… Tovább »

Unikornis esküvő? – Én imádom!

Mostani unikornis fellángolásom a dm cuki, pufók unikornisos tusfürdőjével kezdődött. Az illata vattacukorra hajaz, úgyhogy ha még nincs ajánlom beszerzésre. 🙂   Kép forrás: https://www.facebook.com/dm.Magyarorszag   Na most, hogy túl vagyunk a reklámon, térjünk a lényegre és nézzük meg, hogyan varázsolhatsz igazi szivárványos-egyszarvús esküvőt magadnak!   Kezdjük talán az egyik legfontosabb kiegészítővel, a ruhával. Hát… Tovább »

Esküvői babonák – “Valami régi, valami kölcsön, valami új”, illetve a “valami kék”

Én elméletileg nem vagyok babonás, gyakorlatilag viszont igen… Ha kéményseprőt látok megfogom az összes gombom, és a fekete macskának se örülök, ha előttem megy át az úton. 🙂  Kép forrása: how-do-it.com Azt hiszem, minden menyasszony érzi néha, hogy a tökéletes esküvőjéhez valami felsőbb segítségre is szüksége van, legalábbis néha én így éreztem. 🙂 Utána néztem… Tovább »

Esküvő trend 2017-ben

Az idei év színe a greenery lett, aminek sokakkal együtt nagyon-nagyon örülök. Az egyik kedvenc árnyalatom és nem utolsó sorban esküvős színként is roppant mutatós.   Bátran kombinálhatjuk szinte bármilyen színnel. Nekem nagy kedvencem az egyszerűségéből fakadóan gyönyörű csupazöld és fehér kombináció, az arany-burgundi-zöld kombó, sőt az utóbbi időben nagyon megkedveltem a narancs különböző árnyalatait… Tovább »

Üdvözöllek nálam!

Évek óta foglalkozom varrással és ékszerkészítéssel. Bár készítettem menyasszonyi kiegészítőket korábban is, eddig nem ez volt a fő profilom. Az esküvők varázslatos világa viszont mindig is vonzott. Végül saját esküvőm adta meg az utolsó lökést. Úgy érztm most jött el az ideje annak, hogy végérvényesen ebbe az irányba forduljak. Így született Facebook oldalam, weboldalam, majd ez a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!