Flora Design&Wedding

Fonalcsodák és szivárványszín- egy bohém esküvő elemei

Imádom a színeket, az erős és intenzív árnyalatokon át a szelíd pasztellig mindent. Most egy szemet gyönyörködtető színorgiát hoztam.  Puha tapintású, aprócska pompomokból varázslatos esküvőt varázsolni magadnak. 🙂    Kezdjük a dekorációval. Te gondoltad volna, hogy léggömböt is dekorálhatsz velük? 🙂      Egy ilyen színes girlanddal bármilyen helyszínt szuperül feldobhatsz.        Főasztal háttérnek. Kérd… Tovább »

Unikornis esküvő? – Én imádom!

Mostani unikornis fellángolásom a dm cuki, pufók unikornisos tusfürdőjével kezdődött. Az illata vattacukorra hajaz, úgyhogy ha még nincs ajánlom beszerzésre. 🙂   Kép forrás: https://www.facebook.com/dm.Magyarorszag   Na most, hogy túl vagyunk a reklámon, térjünk a lényegre és nézzük meg, hogyan varázsolhatsz igazi szivárványos-egyszarvús esküvőt magadnak!   Kezdjük talán az egyik legfontosabb kiegészítővel, a ruhával. Hát… Tovább »

Esküvő trend 2017-ben

Az idei év színe a greenery lett, aminek sokakkal együtt nagyon-nagyon örülök. Az egyik kedvenc árnyalatom és nem utolsó sorban esküvős színként is roppant mutatós.   Bátran kombinálhatjuk szinte bármilyen színnel. Nekem nagy kedvencem az egyszerűségéből fakadóan gyönyörű csupazöld és fehér kombináció, az arany-burgundi-zöld kombó, sőt az utóbbi időben nagyon megkedveltem a narancs különböző árnyalatait… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!